Slik gir du Gmail tilgang til noen uten å dele passordet ditt

Slik gir du Gmail tilgang til noen uten å dele passordet ditt

Å dele e -postpassordet ditt med noen er en stor test av tillit. Og hvis du er en av de som bruker det samme passordet for alt, selv om du vet at du ikke burde det, så er det bare en umulighet.



Med Gmail -delegatfunksjonen kan du gi noen tilgang til kontoen din uten å avsløre passordet ditt. Du kan legge til opptil 10 delegater med en vanlig konto og opptil 25 med en skole- eller arbeidskonto.





hvor kan jeg laste ned musikk gratis

Delegater kan lese, sende og slette meldinger i Gmail -kontoen din. Når en e -post sendes av en delegat, vil e -postadressen deres også vises i meldingen. De kan også administrere Gmail -kontaktene dine. De kan ikke endre noen av Gmail -innstillingene dine, inkludert passordet ditt, og vil ikke kunne chatte med noen på dine vegne.





Dette er en flott funksjon for å gi assistenter tilgang til e -posten din, eller for å lage en e -post for kundeservice som skal brukes av flere personer.

Slik legger du til delegater i Gmail

  1. Gå til Innstillinger > Kontoer og import .
  2. Under Gi tilgang til kontoen din , klikk Legg til en annen konto .
  3. Velg om meldinger som er lest av delegater er merket som lest eller ikke.
  4. Når du blir bedt om det, angir du e -postadressen til personen du vil gi tilgang til kontoen din, og bekrefter deretter at du vil dele tilgangen.

Delegaten vil motta en e -post med en lenke som de må klikke innen syv dager etter mottak av e -posten, ellers vil tilbudet utløpe. Du vet når noen har godtatt forespørselen din ved å gå tilbake til Kontoer og import -delen, og du vil se om de har godtatt ved siden av e -postadressen eller ikke.



Google sier at det bør ta omtrent 30 minutter før innstillingen starter, og deretter kan delegaten se og sende e -post på dine vegne.

For å se prosessen i bruk, sjekk ut videoen nedenfor:





Slik fjerner du delegat i Gmail

Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil at en representant skal ha tilgang til Gmail -kontoen din, gjør du følgende:

  1. Gå til Innstillinger > Kontoer og import .
  2. Under Gi tilgang til kontoen din , klikk Slett ved siden av e -postkontoen du vil fjerne.

Bruker du Gmail -delegater? Hvordan gir du andre tilgang til e -postkontoen din? Gi oss beskjed i kommentarene.





Bildekreditt: Kairo via Flickr

Dele Dele kvitring E -post Slik rengjør du Windows -PC -en ved hjelp av kommandoprompt

Hvis det er lite lagringsplass på Windows -PC -en, kan du rydde opp i søppelet med disse raske kommandoprompt -verktøyene.

Les neste
Relaterte temaer
  • Produktivitet
  • Gmail
  • Kort
  • Kontodeling
Om forfatteren Nancy Messieh(888 artikler publisert)

Nancy er forfatter og redaktør som bor i Washington DC. Hun var tidligere redaktør i Midtøsten på The Next Web og jobber for tiden i en DC-basert tenketank om kommunikasjon og sosiale medier.

nesten alle maskinvareproblemer er et resultat av skadet maskinvare.
Mer fra Nancy Messieh

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli med i vårt nyhetsbrev for tekniske tips, anmeldelser, gratis ebøker og eksklusive tilbud!

Klikk her for å abonnere